Skip to content

300 изреки

558-7Во оваа збирка се собрани триста изреки од повеќе од педесет православни светители од дванаесет земји во светот. Во нивните зборови е изразен духовниот опит проверен низ вековите. Во нивните зборови се одговорите на многу прашања за тоа што се случува со нас и со нашите блиски. Светителите покажуваат како божествената правда е поврзана со нашиот секојдневен живот. Таа Божја правда преобразила милиони луѓе по целиот свет и многумина привела кон светост и совршенство.

Програмата е бесплатна и без реклами:

Триста изреки за Android

Триста изреки за iPhone

Триста изреки за Windows Phone

7 Comments
 1. trista izreki za android

 2. Звонко permalink

  Ok

 3. trista izreki za Phone

 4. and YOU TUBE???

  • Билјана permalink

   Апликацијата ја нема во App Store

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS